Tagpapdækning i Næstved & Omegn

Et moderne tag er med tagpapdækning. Det skyldes, at moderne tagpap har så mange gode egenskaber, som man ikke bør overse. Står du og skal ha’ nyt tag, eller overvejer du en renovering, så kontakt BJ Tagdækning. Vi bor i Næstved og er Sjælland og Øernes tagdækkere, som aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Tagpapdækning i Næstved giver smukke tage

Én af de fantastiske egenskaber ved tagpapdækning er, at tagpap kan dække stort set alle konstruktionsformer og tagflader. Tagpap giver dig også en masse fleksible og skønne arkitektoniske muligheder samtidig med at du får en af de mest holdbare og sikre, vind- og vandtætte tagflader, du kan forestille dig. Med en veludført tagpapdækning får du et rigtig smukt tag, som er helt vindtæt og vedligeholdelsesfrit.

Tagpapdækning vejer ingenting!

Tagpapdækning er som bekendt meget anderledes end andre former for tagbeklædninger. Tagpap har en ensartet og flad struktur med meget få samlinger. Et tagpaptag vejer næsten ingenting i forhold til traditionelle tage, som f.eks. tegltag. Den lave vægt betyder, at tagpapdækning kan bruges mange flere steder både til helt nye tage eller i forbindelse med renoveringer.

Det moderne tag, er med tagpapdækning på Sjælland

Alle disse gode egenskaber, altså stor holdbarhed, lav vægt, tæthed, vindfasthed og ganske få samlinger har gjort at tagpapdækning i dag er en af de mest udbredte tagbeklædninger. Tagpapdækninger er faktisk i dag det mest moderne tag, du kan forestille dig, uanset hvor du bor på Sjælland. BJ Tagdækning kører derfor overalt på Sjælland. Vores mål er at være din foretrukne tagdækker, også hvis du bor i Næstved.

Gode produkter er en del af vores kvalitetssikring

Det vigtigste for både dig og for os – i alle typer af opgaver er – udover en ærlig økonomi og en realistisk tidsplan – den rette kvalitetssikring. Vi kender byggestandarderne og sikrer overholdelse af alle gældende regelsæt på området. Vores “tagnørder” og gode produkter er din sikkerhed for holdbarhed af de projekter, som vi står for. Vi lever nemlig af vores gode omdømme. BJ Tagdækning fra Næstved kan stå for alt inden for tagpapdækning overalt på Sjælland. Vores foretrukne materiale er SBS tagpap fra Phønix tagmaterialer med 15 års produktgaranti.

Send en besked via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud. Se også vores ydelser indenfor tagisolering, listedækning og servicetjek.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud 21 76 68 17