Tagisolering i Næstved og Omegn

En af de største gevinster, du kan hente hjem på varmeregningen, er en tagisolering med efterisolering af loft og tag. Det er et velkendt faktum. Taget er det element i en bygning, hvor det bedst kan betale sig at efterisolere. Taget er en ret stor flade, og der sker et stort varmetab gennem et dårligt isoleret tag, fordi varmen altid søger opad. Når vi hos BJ Tagdækning i Næstved efterisolerer, så bruger vi kvalitetsmaterialerne fra enten Rockwool eller Isover til tagisolering i Næstved og omegnen deraf. Det gør vi både som planisolering og kileskåret isolering med fald 1:40.

Vores arbejde med tagisolering giver god kundetilfredshed!

Vi arbejder kun for vores kunder – overalt på Sjælland. Så din tilfredshed med vores arbejde er styrende i alt, hvad vi foretager os. Kun på den måde kan vi sørge for at opretholde vores gode omdømme og professionelle stolthed. Kontakt os og lad os gøre dit projekt eller problem til vores udfordring. Uanset hvad dit projekt indeholder, så lad BJ Tagdækning fra Næstved give dig et godt tilbud.

Ombygning kan løse pladsproblemer

Hvis du skal ha’ ny tagisolering i Næstved, så kan man også tænke bredere. Skal du f.eks. ha’ en ny førstesal? Kan du udnytte dit loft til beboelse? Eller vil du udvide dit hus med en nydesignet tilbygning? Eller er virksomheden blevet for trang. Lad os se på det samlede behov og tale om dine ønsker. Nye behov eller krav til boligen, starter ofte med en løsning på tagisolering, som ofte kan løses med en ombygning af taget, ny tagisolering og tagpapdækning. Vi leverer og monterer også ovenlysvinduer fra Jetdomex, og udfører også taget med krydsfiner eller tagbrædder samt stern og tagrender fra Plastmo.

Energioptimering og tagisolering i Næstved

I alle vores tagdækningsopgaver kigger vi på kundens muligheder for at spare penge ved tagisolering i Næstved og omegnen deraf. Ofte kan en tagisolering og energirenovering betale hele det nye tag hjem igen i løbet af ganske få år. Et lavt energiforbrug er ikke længere noget der gælder for helt nye huse. Der er rigtig meget, der kan gøres ved ”gamle” bygninger med tagisolering. Det bringer vi altid ind i vores rådgivning, fordi vi ved at tagisolering kan betale sig for vores kunder.

Ny tagisolering eller efterisolering!

Det er velkendt, at man ved at tagisolere i boliger eller virksomheder kan spare rigtig mange penge hvert eneste år fremover. Isoleringsmaterialerne er blevet billigere og bedre. I dag findes der både naturmaterialer og blokke, som er tykkere end man så dem tidligere. Samtidig er risikoen for kondens og problemer med skimmelsvamp blevet langt lettere at håndtere. Det er dog vigtigt, at du får den rigtige rådgivning fra starten. Den står vi inde for hos BJ Tagdækning. Især når man ombygger, lægger nyt tag eller tilbygger, så kan det være en kæmpe fordel at efterisolere eller ny-isolere, for at energioptimere.

Send en besked her for et uforpligtende tilbud. Du kan også læse mere om vores tagrenovering Næstved eller tagrenovering Haslev. Vi tilbyder også mulighed for sedumtag.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud 21 76 68 17