Sedumtag i Næstved

De senere år har flere og flere fået øjnene op for de grønne tage. Et tag med sedum, består af vegetation på taget. Vegetationen består af sedum og mosarter, som giver minimal vægt, selv når den er mættet med vand. De kan dels mindske afvandingen med helt op til 50 pct., dels kan de forlænge levetiden, fordi de beskytter mod sollysets nedbrydende virkninger. Et grønt sedumtag gør bygningen smukkere og øger værdien, fordi sedumtaget bidrager til et bedre miljø. BJ Tagdækning kan give dig den allerbedste rådgivning, hvis du har en bygning, som skal ha’ sedumtag i Næstved.

Et grønt tag giver bygningen sin femte facade, som er markant og giver dit hus et miljørigtigt præg, uanset om du bor i et tæt bebygget område, eller hvis det er et sommerhuskvarter. Taget bliver en del af naturen og er både smukt og sund fornuft.

5 gode grunde til at vælge et sedumtag i Næstved, Sjælland

  • Sedum optager CO2 fra luften og omdanner det til ilt.
  • Det grønne tag reducerer nedløbet fra tagflader med ca. 50%, hvilket giver mindre belastning på afløbssystemerne og mindsker risikoen for oversvømmelser efter et skybrud. Hvis du også har regnvandsbassin og faskiner, så gør det bortledningen af regnvand på egen grund meget lettere.
  • Et grønt tag giver også levesteder for plante- og dyreliv, hvilket øger naturoplevelsen.
  • Det grønne tag af sedum beskytter som nævnt den underliggende tagmembran mod UV-lys og vejrlig, hvilket kan forlænge tagmembranens levetid. Samtidig har det grønne tag en positiv effekt på økonomien.
  • Det grønne tag giver dit tag et ekstra lag isolering, så bygningen holder på varmen om vinteren og holder bygningen kølig om sommeren.

Skal du have et Sedumtag i Næstved? Det er 100% dit valg!

Sedumtaget består af en blanding af sedumplanter, som er udplantet i et væksmateriale, som er opdelt i moduler. Planterne findes i mange forskellige varianter, som giver mulighed for at skabe et unikt tag, som er specialdesignet til netop din bygning og dens omgivelser. Det er klart, at vægten af taget spiller en rolle, og derfor skal blandingen naturligvis tilpasses de forskellige bygninger. Det tager vi hånd om hos BJ Tagdækning fra Næstved, når vi får ordren her på Sjælland.

Vores arbejde – din tilfredshed

Vi arbejder kun for vores kunder. Så din tilfredshed med vores arbejde er styrende i alt, hvad vi foretager os. Kun på den måde kan vi sørge for at opretholde vores gode omdømme og professionelle stolthed. Kontakt os og lad os gøre dit projekt eller problem til vores udfordring. Uanset hvad dit projekt indeholder af sedumtag, så er det os, med garanti. BJ Tagdækning fra Næstved og overalt på Sjælland.

Send en besked her for et uforpligtende tilbud. Se også vores ydelser indenfor tagisolering og listedækning.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud 21 76 68 17