Skal du have et nyt tag i Næstved?

BJ Tagdækning er dit stærke hold, overalt på Sjælland. Vi tilbyder et hav af tag-ydelser der blandt andet inkluderer at få lavet et nyt tag i Næstved og alle andre steder på Sjælland. Vi har de faglige kompetencer, den professionelle indstilling og det rigtige grej. Vi står klar til at løse alt inden for tagdækning, både store og små projekter. Om det er tag på en garage eller til en fabrikshal, uanset hvilken type af tagdækning, du har brug for ved nybygning, renovering, ombygning eller tilbygning, som privatperson eller i virksomheden, så er vi klar. De spændende udfordringer er netop vores levebrød. Vi lever af vores gode omdømme, så det passer vi godt på. Det er nemlig detaljen, der definerer kvaliteten.

Kontakt os i dag, for at få lavet et nyt tag i Næstved! Ring til os på: +45 21 76 68 17 eller skriv til os på: bjtagdaekning@mail.dk

Mere end 35 års erfaring med tagdækning!

Vi er grundlagt som et professionelt firma med respekt for tagdæknings faget med dets ærlige og stolte traditioner. Den faglige ekspertise og evnen til altid at levere et ærligt, professionelt stykke håndværk er i helt top hos BJ Tagdækning fra Næstved, både til store og små projekter. Overalt på Sjælland finder du vores kvalitetsarbejder inden for tagdækning. Du går aldrig fejl af vores rådgivning om, hvornår et tag bør skiftes og hvilke typer tagpap, der er de bedste til netop dit tag.

Et nyt tag i Næstved, kræver tagpap af høj kvalitet!

Vi er specialister i tagpapdækning og garanter for den gode kvalitet. Tagpap er nemt at vedligeholde, reparere og forme efter konstruktionen. Vi lægger taget med 2 lag tagpap. Først underpap, som danner et godt underlag for overpappen, som skal gøre tagbeklædningen helt tæt. Underlaget sømmes eller brændes på afhængigt af tagkonstruktionen. Overpappet fås som regel med små skifersten i overfladen og denne tagpap brændes på. De små skifersten har en særlig funktion. De beskytter nemlig tagpappet mod solens UV stråler. Uanset hvor du bor på Sjælland eller øerne, så har du brug for den rigtige kvalitet, helt fra starten. Den sørger vi for.

Kompetent tagdækning – Lad os bygge dig et nyt tag i Næstved!

Der er ingen huller i vores tagdækning. Vores medarbejdere har de største kompetencer inden for faget. De kender alle de forskellige typer tagpap, og ved præcist, hvordan de skal bruges og lægges på. De ved præcist hvilken type, der skal bruges på et nyt tag, og hvilken type, der skal bruges til renoveringsopgaver, f.eks. hvordan man undgår dampbuler i pappen. Det er din garanti for kvalitet, når du hyrer os fra BJ Tagdækning i Næstved, når du har brug for tagdækning på Sjælland og øerne.

Send en besked her for et uforpligtende tilbud

Ring til os og få et uforpligtende tilbud 21 76 68 17