Få monteret nyt tag i Vordingborg

Går du med tanker om et nyt tag i Vordingborg? Få en lokal og professionel tagdækker i Vordingborg med over 35 års erfaring. BJ Tagdækning er eksperter i tagpap og alt indenfor tagdækning. Vi tilbyder også anlægning af det grønne Sedumtag af mos og andet vegetation. Selvfølgelig kan vi reparere og renovere alle tagtyper. Vi holder til i Næstved, kun 35 minutters kørsel fra Vordingborg, og kører i hele Sydsjælland. Bestil tid til et besøg, hvor vi giver dit tag et servicetjek. På baggrund heraf vurderer vi hvad den bedste strategi er for taget og giver et uforpligtende tilbud på en løsning.

Kontakt os allerede i dag på telefon 21 76 68 17. Få et godt tilbud fra din nye tagdækker Vordingborg.

Tagdækker i Vordingborg med +35 års erfaring

Vi reparerer tag for både erhverv og private. I nogle tilfælde er det nok med en tagrenovering. Dog kan det i andre tilfælde være nødvendigt med et nyt tag i Vordingborg. Afhængig af omfanget på skaderne, giver vi en professionel vurdering af den billigste og bedste løsning for dig. Uopdagede utætheder kan give vandskader og svamp, som kan være svære at reparere. Derimod er revner og brud ofte mulige at fikse uden en total udskiftning af taget. Med et servicetjek kan du finde ud af om det er tid til et nyt tag Vordingborg.

Tagrenovering i Vordingborg

Få beskyttet dit tag mod vinterens vind og slud med en tagrenovering i Vordingborg. Hos BJ Tagdækning tager vi altid en professionel vurdering af skadens omfang. Vi hjælper dig med at få et tag der er så godt som nyt. En tagrenovering kan forlænge tagets levetid med 10-15 år og koster i gennemsnit kun en femtedel af et nyt tag.

Kontakt os for et tilbud på nyt tag eller tagrenovering

Lad BJ Tagdækning være din tagdækker i Vordingborg. Med over 35 års erfaring i branchen forstår vi gamle såvel som nye tage. Vi lever op til de nyeste regler og miljøhensyn.
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en tagrenovering Vordingborg og omegn. Kontakt os i dag på telefon 21 76 68 17 eller mail bjtagdaekning@mail.dk og få et servicetjek på dit tag.