Nyt tag eller tagrenovering – Sjælland

Har dit hus brug for et nyt tag og er du bosiddende på Sjælland? Hos BJ Tagdækning har vi over 35 års erfaring med at lægge nyt tag på Sjælland. Vi er eksperter i moderne tagpap og andre typer for tagdækning. Vi tilbyder også grønne tag lavet af plante vegetation også kaldt Sedumtag på hele Sjælland. Få rådgivning og vejledning omkring tagrenovering og spritnye tage hos os. Vi finder frem til den bedste og billigste løsning for dig.

Når man søger efter mulige løsninger for et nyt tag på Sjælland, er det ofte fordi taget ser nedslidt og kedeligt ud. Taget har fået en kedelig grå farve, er blevet overgroet af mos og alger – også kaldt lav eller flisepest. Det kan også være at taget har revner eller brud. Men det er ikke altid et spritnyt tag, der er brug for. En tagrenovering kan i mange tilfælde give dit tag et frisk pust, så det ser så godt som nyt ud.

Vi udfører:

  • Nyt tag
  • Tagrenovering
  • Tagisolering
  • Servicetjek
  • og meget mere

Professionel tagrenovering Sjælland i kvalitet

I mange tilfælde behøver huset ikke et nyt tag, men blot en tagrenovering. Vi har hjulpet mange husstande med en tagrenovering på Sjælland. Måske du tænker, at du har brug for et nyt tag. Men i mange tilfælde kan en tagrenovering klare ærterne – og spare dig mange penge. En tagrenovering koster ned til en femtedel af et nyt tag.

Uanset om du leder efter et nyt tag Sjælland eller vil have renset og renoveret dit tag. Så står vi klar til rådgivning og sparring. Tag kontakt i dag på mail eller telefon og få et godt tilbud på et skønnere og funktionsdygtigt tag. Vi har base i Næstved. Vi kører dog gerne til alle afkroge af Sjælland for at give dig den bedste løsning på dit tag.

Kontakt os for en snak om tagrenovering eller nyt tag

Går du og drømmer om en flottere facade på dit hus? Kontakt os i dag på 21 76 68 17 eller skrive til os her eller på mail til bjtagdaekning@mail.dk. Så aftaler vi en dato til vurdering af om huset har brug for et nyt tag eller blot en tagrenovering Sjælland. Det kan være at dit tag bare har brug for en kærlig hånd for at blive så godt som nyt.