Listedækning i Næstved, Sjælland

Listedækning er en tagdækningsmetode, som tilfører den glatte tagflade en tydeligere og mere karakterfuld overflade. Hos BJ Tagdækning fra Næstved udfører vi konstruktionen som enten et koldt tag eller et varmt tag, hvor det bærende underlag er af træbaseret materiale og med første lag tagpap udført efter traditionel metode. Ovenpå denne etableres den dekorative listedækning i Næstved, Sjælland. Typisk udførelse af listedækning på tag er med hældninger mellem 1:10 og ca. 1:1. Det underste lag tagpap fastgøres ved sømning, mekanisk fastgørelse eller ved svejsning, og det øverste lag tagpap fuldsvejses, punkt- eller stribesvejses. Derefter monteres trapezlisterne, som er udført af mineraluld, træ eller metal. Derpå svejses overpappen, som membran, med enten overliggende eller underliggende kappe.

Listedækning i Næstved, Sjælland giver dit tag karakter!

Det helt særlige ved listedækning er specialviden og overblik. Begge dele finder du hos BJ Tagdækning. Vores erfaring og professionalisme er din sikkerhed for kvalitet og et godt resultat overalt på Sjælland og i Næstved. Holdbarhed og kvalitet er et ufravigeligt krav, og vi bruger naturligvis kun de rigtige materialer med mindst 15 års produktgaranti.

Hvad med tagvinduerne?

Vi indbygger naturligvis også vinduespartier i taget i alle designs. BJ Tagdækning fra Næstved leverer og monterer ovenlysvinduer fra Jetdomex overalt på Sjælland. Det siger sig selv, at vi tager højde for isolering, lydisolering, kondens, komfortværdi og tæthed samt meget mere.

Har du brug for et helt nyt tag? Gør brug af listedækning!

Taget er den vigtigste klimaskærm på en bygning. Her skal man aldrig gå på kompromis. Taget er ejendommens primære beskyttelse og et vigtigt arkitektonisk udtryk. Tage skaber huse. Derfor er vi eksperter i alle former for listedækning.

Vi har gennem årene udført dækning på utallige boliger og virksomheder af alle typer på Sjælland, i Næstved og på øerne. Det handler ikke kun om selve tagbeklædningen, men også om forarbejdet. Vores folk ved præcist, hvad de har med at gøre, både ved listedækning af nye tage og ved renovering. Vi kender de nyeste arbejdsmetoder og de nyeste materialer, uanset hvad, så er vi klar til at klare listedækning for dig på Sjælland.

Send en besked her for et uforpligtende tilbud. Du kan også læse mere om tagisolering, servicetjek og tagpapdækning.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud 21 76 68 17