Grønt tag med nature impact i Næstved

Har du hørt om ” Nature Impact® Roof “? Udviklingen indenfor grønne tage har de seneste år, budt på helt nye kvalitetsløsninger, der gør det muligt at udnytte tagene på en helt anden måde end tidligere. Taget er ofte en glemt facade , som kan udnyttes både smukt og rekreativt. De grønne tage har desuden en meget positiv effekt på miljøet, da det kan være med til at binde større mængder regnvand, som således ikke belaster kloaksystemet og dermed kan indvirke positivt på dit budget.

Nature Impact® Roof er en systemløsning til sedum tag, der sikrer dræn, vækstmedie samt planter i ét og samme system. Hos BJ Tagdækning er vi eksperter i levering af denne systemløsning, som sikrer, at der ikke er stillestående vand på taget, fordi det overskydende vand leveres hurtigt videre. Drænbakken og dennes særlige udformning er med til at fremhæve det ensartede udtryk, som allerede opnås i udlægningsfasen. Inden udlægning blotlægger vi en del af rodnettet, fordi det sikrer at de enkelte moduler hurtigt vokser sammen og garanterer et stærkere og mere sikkert tag.

Lokal Afledning af regnvand = et grønt tag!

LAR betyder “Lokal Afledning af Regnvand” eller “Lokal Anvendelse af Regnvand” og indgår i alle kommuners klimaplanlægning. Det indebærer bl.a. at de enkelte forbrugere opfordres til at sikre at mindst muligt regnvand fra deres ejendom belaster rensningsanlæggene. Her spiller de grønne tage en stor rolle, fordi de kan binde store mængder af regnvand.

Giv dit tag længere levetid, med Nature Impact i Næstved!

Med et grønt tag opnår du samtidig den store fordel, at tagets levetid forlænges. Det skyldes at tagpappen er bedre beskyttet mod solens UV-stråler på grund af det grønne tag. Det er et modulbaseret system, som naturligvis er udført i kvalitetsmaterialer med fokus på både planterne og vækstmediet samtidig med at selve modulet har nogle egenskaber i forhold til afvanding og vandtilbageholdelse. Kontakt os og lad os fortælle mere om de muligheder og fordele, som et grønt tag med natur impact kan give dig i Næstved og på resten af Sjælland.

Siden 80’erne har vores faste medarbejdere hjulpet ved utallige entrepriser for private boligejere og virksomheder. Vores medarbejdere er faglærte, professionelle håndværkere. De er med til at skabe tryghed og sikkerhed hos vores kunder, fordi byggekvalitet, pris og gennemførelse går op i en højere enhed.

Nature Impact er en ydelse der tilpasses til dit behov!

Vi sammensætter vores ydelser til netop dit projekt. Det skal passe ind i dine eller din virksomheds krav. Alt andet giver ingen mening. Tag BJ Tagdækning ind tidligt i dit projekt, så vi kan bidrage til dit projekts kvalitet, terminer og økonomi. Kontakt os med det samme. Du vil aldrig fortryde at du valgte BJ Tagdækning.

Kontakt os for rådgivning og tilbud. BJ Tagdækning fra Næstved udfører tagpapdækning og tagisolering overalt på Sjælland og øerne. Send en besked her for et uforpligtende tilbud

Ring til os og få et uforpligtende tilbud 21 76 68 17